Skip to main content
Protector Detectiv - Detectiv Particular Arad

Tarife


Protector Detectiv

Detectiv Particular Arad
Ofera clientilor sai o transparenta totala in ceea ce priveste etapele procesului investigativ precum si pretul investigatiei sau a altor activitati specifice prestate.
Procesul investigativ se deruleaza astfel:
1. Discutia preliminara dintre detectivul particular si client, cu privire la obiectul activitatii de investigatie. Clientul va fi consiliat pentru ca acesta sa devina constient de toate riscurile si consecintele posibile ale actiunii solicitate.Tot cu aceasta ocazie se discuta tarifele detectivului particular si costurile prognozate ale serviciilor de investigatii private si astfel se fixeaza pretul investigatiei.
2. Incheierea conventiei scrise intre detectivul particular si client, conform prevederilor legale (contract prestari sevicii de investigatii private).
3. Completarea cererii de investigatii de catre client.
4. Pregatirea procesului investigativ de catre detectivul particular in cooperare cu clientul: se discuta detaliile cazului si se ajunge la un agrement in privinta activitatilor si modului de desfasurare a investigatiei avand ca principal scop obtinerea datelor solicitate de catre client cu profesionalism,discretie si confidentialitate in vederea protejarii intereselor acestuia
5. Derularea propriu-zisa a investigatiei private.
6. Intocmirea raportului de investigatie de catre detectivul particular si predarea acestuia clientului, impreuna cu toate mijloacele de proba obtinute (foto, video , audio, etc.)

Pretul va acoperi costul serviciilor de investigatii private si remuneratia detectivului, precum si implicarea altor birouri sau agentii de detectivi particulari, cabinete de avocatura, birouri notariale, lichidatori judiciari precum si experti in domenii asociate cu activitatea investigativa.
Consultanta sau discutia prealabila inceperii activitatii investigative propriuzise nu se taxeaza.
“Protector” asigura potentialul client de discretie si confidentialitate indiferent daca in urma discutiei clientul va hotara sa solicite serviciile firmei sau nu.
Pretul investigatiei, stabilit de comun acord intre detectivul particular si client va ramane fix, fara a fi aplicate sporuri pentru noapte, weekend, sarbatori legale.

Tarife percepute

Protector Detectiv
Tariful perceput este urmatorul:
  • Activitati de supraveghere (filaj) pentru a stabili ocupatia, adresa, starea civila, stilul de viata conduita si moralitatea publica a unei persoane / angajat: incepand de la 10 Euro / ora /detectiv particular;
  • Investigatii privind bunurile care fac obiectul unor litigii de natura civila, comerciala, penala, (cercetari ipotecare, cadastrale, testamentare solicitate de catre client) instrainarea de bunuri executata in scopul prejudicierii intereselor unei parti in proces, obtinerea de probe si activitati pentru recuperarea lor: incepand de la 50 EU/ zi/detectiv particular;
  • Rapiri, lipsire de libertate, disparitii de persoane: incepand de la 50 EU/ zi/detectiv particular. In cazul in care investigatiile se vor extinde in alte localitati sau tari costurile suplimentare vor fi discutate de la caz la caz si activitatea va continua doar cu acordul clientului;
  • Supravegherea, insotirea transporturilor de marfa, obiecte de valoare sau bani la solicitarea persoanei fizice: incepand de la 100 EU/ zi/ detectiv. In cazul in care supravegherea se va extinde in alte localitati sau tari costurile suplimentare vor fi discutate de la caz la caz si activitatea va continua doar cu acordul clientului;
  • Obtinerea de probe in cazuri de adulter si hartuire sexuala: incepand de la 10 EU/ ora / detectiv particular;
  • Verificarea si supravegherea persoanelor din anturajul minorilor: incepand de la 10 EU/ ora / detectiv particular;
  • Filaj, supraveghere sau alte activitati in cadrul unei societati pentru identificarea personalului corupt sau neloial, precum si scurgerea de informatii confidentiale: incepand de la 100 Euro / zi / detectiv particular (in functie de complexitatea cazului);
  • Verificari prealabile angajarii: 100 Euro / angajat;
  • Verificarea bonitatii / solvabilitatii unei persoane fizice sau juridice, potentiala partenera de afacere sau partener actual: 100 Euro / persoana fizica / juridica.

Important
In functie de caz, exista posibilitatea negocierii de tarife pentru activitatea detectivului particular astfel incat ambele parti sa fie satsfacute.
Pretul investigatiei, stabilit in urma discutiei prealabile va fi trecut in contractul de servicii investigatii private.
In timpul derularii investigatiei, tariful stabilit nu se va modifica.
Se pot modifica doar costurile investigatiei private datorita unor actiuni neluate in calcul la momentul incheierii contractului, acest aspect determinand schimbarea pretului investigatiei.
Orice schimbare de situatie aparuta va fi discutata de catre detectivul particular cu beneficiarul inaintea continuarii investigatiei.
Clientul va putea opta sa plateasca pretul investigatiei fie integral la semnarea contractului de servicii investigatii private, fie 50 % din suma totala avans, urmand la incheierea activitatii sa plateasca restul de bani in momentul primirii raportului investigativ.
X

Right Click

No right click